woensdag, maart 09, 2005

Contrast 2

Van vijf sterren, naar miljarden. Na Seattle met de boot over naar Bainbridge Island en via Sequim naar Port Angeles. Daar is de ingang van Olympic National Park. Tegen de tijd dat we daar aankomen (20 uur) is het visitors center dicht. We rijden de voet van de berg op en de bebouwing wordt schaarser. De camping is leeg. Rust en duisternis. Nou ja, Cocky wil wel steeds over haar schouder kijken om te zien of er niet opeens een grote beer uit het donker opduikt. In plaats van drie gangen menu in Wild Ginger is het nu soep uit een pannetje met brood en smeerkaas (niet minder lekker!). Weer zo'n grote overgang en wat een mooie. Er gaat niets boven zo buiten zijn.

Heerlijk slapen en wakker worden met lichte regen. Voor het eerst op deze vakantie, maar de vooruitzichten zijn goed. In het bos lijkt een hond te zitten. Als het geluid dichterbij komt, blijkt het in de boom te zitten en geen hond maar een raaf te zijn. Wat een indrukwekkend geluid. Omdat er gister niemand was van het parkbeheer hebben we niet betaald (criminelen die we zijn).

We zitten nu koffie te drinken in Bella Rosa een klein koffietentje in Port Angeles. De beste koffie en Espresso van het schiereiland in de afgelopen drie jaar. En bediening van een stel echte all american girls. De leus hier: friends don't let friends go to starbucks.

1 Comments:

At woensdag, maart 16, 2005 1:53:00 p.m., Anonymous Anoniem said...

hai , mooie foto's leuke verslagen,
Veel plezier en pas op voor de beren.Liefs gemma

 

Een reactie posten

<< Home